Hoe werkt het?

Spelregels

Wat heeft FC Groningen volgens jou gedaan? Beoordeel FC Groningen en stel je eigen rapport op! Maak een account, geef cijfers aan het team, de spelers, de scheidsrechter en de coach en wie weet wint jouw rapport leuke prijzen!

Prijzen en Prijswinnaars

FC Rapport is een kansspel, waarbij leuke prijzen zijn te winnen. De prijzen worden verloot onder alle ingezonden rapporten, afgezien van het aantal stemmen dat een rapport heeft verkregen. Iedereen maakt dus evenveel kans om te winnen.

Huisregels 'Jouw FC Rapport'

Haat of geweld

Het spreekt voor zich dat de inhoud van je wedstrijdverslag niet haatdragend, discriminerend of gewelddadig is. Ook verslagen die oproepen tot haat, geweld of discriminatie op ras, religie, geslacht, leeftijd of seksuele geaardheid komen niet in aanmerking voor plaatsing. Eveneens geldt dit voor materiaal dat schokkend, beschadigend, sensationeel of respectloos is. Vanzelfsprekend zijn net zo goed pesten, agressief gedrag, bedreigingen, intimidatie en het schenden van privacy uit den boze. NDC mediagroep behoudt zich te allen tijde het recht voor om een ingezonden wedstrijdverslag om bovenstaande redenen niet te plaatsen.


Auteursrecht

Respecteer het Auteursrecht en schrijf je eigen verslag. Stuur alleen materiaal (tekst en foto) dat je zelf hebt gemaakt. NDC mediagroep legt hiermee de aansprakelijkheid voor eventuele schade geleden door jouw toedoen dan ook bij jou neer. Het gebruiken van andermans werk kan hoge claims met zich meebrengen en wij adviseren dan ook om hier zeer voorzichtig mee te zijn. Met het inzenden van jouw wedstrijdverslag geef je NDC mediagroep toestemming het verslag en bijgestuurde foto te plaatsen in Dagblad van het Noorden. Daarnaast kan NDC mediagroep ook besluiten het verslag in één van haar andere uitgaven te publiceren.


Spam en commercie

'Jouw FC Rapport' is een platform voor wedstrijdverslagen van FC Groningen, niet voor het maken van reclame. Misleidende informatie in de inzending komt dan ook niet in aanmerking voor plaatsing.